Review: All Nature

by - 11:30 π.μ.

Γεια σας!Επέστρεψα με ένα review και σήμερα θα σου μιλήσω για την All Nature!





Με λίγα λόγια


  • Τα προϊόντα της δεν περιέχουν parabens, σιλικόνη και παραφίνη
  • Δεν κάνει πειράματα στα ζώα
  • Έχει φυσικά συστατικά όπως μέλι, λεβάντα και argan oil

Ξεκινάω με το σαμπουάν Honey & Linden Blossom


Σαμπουάν με μέλι & άνθη φιλύρας για θρέψη και αναζωογόνηση. 95% φυσικά συστατικά, χωρίς parabens, σιλικόνες, παραφίνη και χημικά.

Είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη! Έχει ωραίο, γλυκό, λουλουδάτο άρωμα και απαλή υφή. Όταν το ξεβγάζεις νιώθεις τα μαλλιά σου πολύ μαλακά, σαν να έχεις χρησιμοποιήσει conditioner! Το άρωμα μένει στα μαλλιά κ αυτό μου άρεσε πολύ! 

Δεδομένου ότι είναι φυτικό σαμπουάν δεν κάνει πολύ αφρό, καθαρίζει όμως πολύ καλά τα μαλλιά.. Εγώ προσωπικά, που έχω μακρυά μαλλιά χρειάζομαι 2-3 χέρια! Είναι στα 250ml και κοστίζει 4.59€.
Δες το εδώ

Αφρόλουτρο Fig & Karite Butter


Αφρόλουτρο για ενυδάτωση από εκχύλισμα σύκου & βούτυρου Karite από 100% φυσικά συστατικά,χωρίς σιλικόνες, παραφίνες, parabens & συνθετικούς αφριστικούς παράγοντες.

Είναι ένα αφρόλουτρο με σύκο και βούτυρο καριτέ. Έχει ωραίο απαλό άρωμα και κάνει αφρό με λίγο προϊόν. Είναι 225 ml και κοστίζει 3.37€
Δες το εδώ


Body Lotion Honey & Linden Blossom


Γαλάκτωμα σώματος με μέλι & άνθη φιλύρας για θρέψη. 100% φυσικά συστατικά, 0% σιλικόνες, 0% parabens, 0% παραφίνη και 0% χημικά.

Από τα αγαπημένα μου προϊόντα αυτό το διάστημα που το χρησιμοποιώ! Έχει πολύ ωραίο άρωμα, είναι ενυδατικό και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Απλώνεται πολύ εύκολα και είναι πολύ απαλό σαν υφή. Είναι στα 265ml και κοστίζει 5.56€
Δες το εδώ

Μάσκα μαλλιών Angelica & Argan Oil 

Μάσκα μαλλιών με εκχύλισμα angelica & αργανέλαιο για προστασία και ανάπλαση. 100% φυσικά συστατικά,χωρίς σιλικόνες, parabens, παραφίνη και χημικά.

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν έκατσε καλά στα μαλλιά μου. Είναι αρκετά λεπτόρευστο και έχει μέτριο άρωμα. Γενικά σε μένα δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως σε πιο ξηρά μαλλιά κάνει καλύτερη δουλειά..Είναι στα 200 ml και κοστίζει 6.99€
Δες το εδώ

Επίσης μπορείς να δεις στην ιστοσελίδα της εταιρίας πολλές και καλές προσφορές. Πάτα εδώ


Γενικά έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από τα προϊόντα που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω! Γράψε μου κάτω στα σχόλια αν έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την ALL Natural!


Φιλιά,
Ιωάννα




You May Also Like

2 σχόλια

Insta feed