Πως να γράψεις μήνυμα στο κινητό χωρίς να το γράψεις?! 📱

by - 2:27 π.μ.


Γεια σας παιδιά!

Το θέμα μας σήμερα είναι τεχνολογικό! Ασχολούμαι πολύ με το κινητό μου, τον υπολογιστή, τα social media και όλα αυτά. Ειμαστε και σε μια εποχή που όλοι λίγο πολύ ασχολούμαστε με την τεχνολογία και ειδικά με τα κινητα που ειναι κυριολεκτικά η προέκταση του χεριού μας!

Πριν λίγες μέρες έμαθα μια λειτουργία που υπάρχει στα πληκτρολόγια των κινητών που με ενθουσίασε! 😄
Στα πληκτρολόγια (στα πιο καινούργια μοντέλα) υπάρχει ένα εικονίδιο που δείχνει ένα μικρόφωνο.. Το είχα δει καιρό τώρα αυτό το icon αλλά δεν το είχα πατήσει γιατί νόμιζα οτι είναι για ηχογράφηση φωνής. Ελα όμως που δεν είναι! Πατώντας το υπαγορεύεις και γράφει!
Τέλειο??



Είναι πολύ γρήγορο και πιάνει όλες τις λέξεις (χάνει ελάχιστες). Το έχω καταβολευτεί! Χρειάζεται όμως σύνδεση στο ιντερνετ για να μπορείς να έχεις αυτή την επιλογή.. Είτε με wifi είτε με 3g. Και μπορείς να το χρησιμοποιήσει παντού! Στο messenger, στο viber, στο instagram, στο snapchat..

Το έχετε χρησιμοποιήσει?

Ιώαννα

You May Also Like

3 σχόλια

  1. Ο κ. Pedro και η επενδυτική του χρηματοδότηση με βοήθησαν να επιτύχω τη χρηματοδότηση του έργου μου με την επιστροφή του επιτοκίου 2% σε αντάλλαγμα για το ποσό του δανείου των 500.000,00 ευρώ για τη χρηματοδότηση του έργου μου και ήταν πολύ γρήγορο και ασφαλές, επομένως θα συμβουλεύσω οποιονδήποτε εδώ αναζητά δάνεια ή επενδυτές να επικοινωνήστε με τον κ. Pedro στο WhatsApp:+1-863-231-0632 Email: pedroloanss@gmail.com
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Insta feed