make up do's and don'ts / τι ΝΑ κάνετε και τι να ΜΗΝ κάνετε στο μακιγιάζ !

by - 9:30 π.μ.





MaKe uP Do's


1.  Να ενυδατώνεται πολύ καλά την περιοχή του προσώπου πριν απλώσετε το make up σας και να ενυδατώνετε και τα χείλια σας.
2.  Να βρείτε να make up που να ταιρίαζει απόλυτα χρωματικά στην επιδερμίδα σας.Δοκιμάζετε την απόχρωση στο κάτω μέρος του μάγουλου σου δίπλα στο σαγόνι.
3.  Να απλώνετε το make up και στην περιοχή του κινητού βλεφάρου μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού για να αποχρωματοποιήσουμε  τις κοκκινίλες που παρουσιάζει αυτή η περιοχή και να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
4.  Οι σκιές που θα χρησιμοποιήσετε για το μακιγιάζ σας πρέπει να ταιριάζουν χρωματικά.Σκεφτείτε τα ρούχα σας πως τα ταιριάζετε χρωματικά. Δεν θα φορούσατε πορτοκαλί με μπλέ!
5.  Φωτίζουμε την περιοχή στο κόκκαλο του φρυδιού και την περιοχή κάτω από το μάτι με κονσίλερ 1-2 τόνους πιο ανοιχτό απ την επιδερμίδα σας.


MaKe uP Don'ts 

  1. ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΒΑΜΜΕΝΕΣ. Σύμφωνα με έρευνα στη Βρετανία το 47.9% των γυναικών κάτω των 30 κοιμούνται χωρίς να ξεβαφτούν. Μεγάλο λάθος!!Να ξεβάφεστε πριν πέσετε για ύπνο και να φοράτε την ενυδατική σας για να καταφέρει η κρέμα να ενυδατώσει το πρόσωπο σας όσο εσείς κοιμάστε.
  2.  Μην φοράτε υπερβολικό make up κάθε μέρα. Μην ξεχνάτε ότι το δέρμα ταλαιπωρείτε και γερνάει πριν την ώρα του! 
  3.  Μην φοράτε υπερβολικό ρουζ. Θυμηθείτε! Θέλουμε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.
  4.  Μην ξεχνάτε να αναμείξετε τις σκιές που τοποθετήσατε στο κινητό σας βλέφαρο, το γνωστό blending. Το ανακάτεμα των σκιών θα φέρει ένα απαλό αποτέλεσμα και οι σκιές θα μοιάζουν πιο δεμένες μεταξύ τους.
  5. Μην τοποθετείτε σκιές σε όλο το βλέφαρο, μόνο τις πολύ ανοιχτόχρωμες.


~Ελπίζω να σας βοήθησε αυτό το πόστ!!Περιμένω σχόλια σας!Αν έχετε να προσθέσετε κάτι! Φιλάκια πολαααααααα~



You May Also Like

0 σχόλια

Insta feed